دوکوموموی ایران با توجه به شرایط پیش آمده، برگزاری وبینار (سمینار آنلاین) هایی را با موضوع معماری مدرن و معاصر ایران و جهان برنامه ریزی کرده است.
دومین برنامه از این وبینارها با عنوان “بازخوانی شهرسازی مدرنیستی ایران در دو دهه 1310 تا 1330” با حضور دکتر سیدمحسن حبیبی برگزار می شود.

با تشکر از علاقمندی شما، ظرفیت این برنامه تکمیل شده است.
وبینار و گفتگوی آنلاین با موضوع:
بازخوانی شهرسازی مدرنیستی ایران در دو دهه 1310 تا 1330
میهمان و سخنران برنامه:
دکتر سیدمحسن حبیبی
زمان: دوشنبه 25 فروردین 1399، ساعت 19:00
ظرفیت محدود
هزینه ثبت نام: 18.000 تومان
ایمیل برای اطلاعات بیشتر: docomomo.ir@gmail.com
شماره تماس: 09120877314 – ساعت تماس: 17:00 تا 20:00
درباره نحوه شرکت و برگزاری
این وبینار در بستر اینترنت و از طریق مرورگرهای اینترنتی همچون کروم و فایرفاکس و یا مرورگرهای گوشی همراه قابل انجام خواهد بود و نیازی به نصب برنامهای نخواهد بود. این وبینار از طریق لپتاپ، کامپیوتر شخصی و یا گوشی همراه (اندروید و آیفون) قابل دسترسی است.
در این وبینار شما صدا و تصویر و ارائه سخنران را به صورت آنلاین و زنده دریافت کرده و در بخش دوم وبینار میتوانید در خصوص موارد مطرح شده گفتگو، تبادل نظر و یا پرسش نمایید.
با ثبت نام در این وبینار نام کاربری و رمزعبور و لینک ورود به جلسه 24 ساعت پیش از برگزاری وبینار از طریق ایمیل برای شما ارسال خواهد شد.
به دلیل ماهیت گفتمانی برنامه ظرفیت محدود و اولویت با افرادی است که پیش از تکمیل ظرفیت ثبت نام نمایند.
.
درباره میهمان و سخنران برنامه
دکتر سیدمحسن حبیبی

دکتر سیدمحسن حبیبی استاد تمام دانشکده شهرسازی پردیس هنرهای زیبا (دانشگاه تهران) است. ایشان دوره متوسطه خود را در رشته ریاضی و در دانشگاه شاپور کرمانشاه سپری کردهاند و دارای دو مدرک در مقطع فوق لیسانس در رشتههای معماری و شهرسازی از دانشگاه تهران و دکترای شهرسازی از دانشگاه پاریس با عنوان رساله دکتری “ترکیب شهری، از «شهر سنتی» به «شهر جدید»” میباشد.
وی در سال ۱۳۸۱ به عنوان استاد نمونه دانشگاه تهران و در سال 1396 به عنوان چهره ماندگار حوزه راه و شهرسازی کشور شناخته شد. او دارای بیش از 60 مقاله علمی-پژوهشی داخلی و خارجی در زمینه شهرسازی و معماری و دارای 27 عنوان کتاب (شامل تألیفات، ترجمهها و کارگاههای گروهی) میباشد. دکتر سیدمحسن حبیبی با توجه به تحصیلات و تجربیات خود در زمینه شهرسازی کشور و شهر تهران فعالیت کرده که حضور در شورای عالی آموزش، پژوهش و فناوری وزارت راه و شهرسازی، شورای عالی نظارت بر توسعه شهری تهران از آن جمله است. وی همچنین ریاست پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران را بر عهده داشته است. دکتر حبیبی همچنین از اعضای هیأت مؤسس دوکوموموی ایران میباشد.
برخی از کتب تألیفی ایشان به شرح زیر است:
منطقه چيست ؟ اثر يوانا فرايدمن (ترجمه)/ معماري بازسازي در فرانسه , اثر آنا تول كوپ (ترجمه) / مسكن حداقل، با همكاري زهرا اهري و ديگران / اصول و ضوابط طراحي منطقه , روستا و واحد مسكوني، با همكاري عليرضا انيسي / شهرسازي واقعيات و تخيلات، اثر فرانسواز شواي (ترجمه) / از شار تا شهر، دانشگاه تهران , 1397 (چاپ هفدهم) / سرانه كاربريهاي شهري، با همكاري صديقه مسائلي / فناوري گنبد، اثر رومن بزنوال (ترجمه) / مرمت شهري، با همكاري مليحه مقصودي / اطلس كلانشهر تهران، با همكاري برنارد هوركاد / شرح جريانهاي فكري معماري و شهرسازي در ايران معاصر / قصه شهر، تهران، نماد شهر نوپرداز ايرانی / زبان طراحی شهری در شهرهای کهن، مکتب اصفهان، با همکاری زهرا اهری / ميدان بهارستان، تجربه نووارگی در فضای شهری ايرانی، با همکاری زهرا اهری / خاطره شهر، بازخوانی سينماتوگرافیک شهر ايرانی، دهه های 1340-1350، با همکاری حميده فرهمنديان، نويد پورمحمد رضا، صالح شکوهی